sanitaire container

  • Sanitaire containers zijn goed geïsoleerd (koel in de zomer, warm in de winter). Sanitaire containers zijn voorzien van een complete elektrische installatie (verlichting, stopcontacten, verwarming). Ook sanitaircontainers met douche zijn een veel voorkomende keuze.
  • Het is mogelijk om de containers uit te rusten met extra ramen en kantoor- / garderobemeubilair.
  • Transportkosten individueel overeen te komen.
  • Sanitaire container wordt gebruikt op bouwplaatsen, tijdens concerten en andere massa-evenementen. Het vervult ook zijn rol als sanitaire voorzieningen in badzones, op speelplaatsen, pretparken of op depots.
  • Sanitaircontainer voor heren kan aparte zones en zelfs ingangen hebben. Dankzij de goede kwaliteit van de afwerking verschillen ze niet van traditionele sanitaire ruimtes.

MODERNE SANITAIRE CONTAINERS

We produceren luchtdichte en ondoordringbare sanitaire containers voor het hele land. Als landelijke containerbouwer zijn wij in staat u een uitstekende service en een oplossing op maat te bieden. Wij kenmerken ons door een lage prijs, snelle implementatie en een totaalaanpak bij de uitvoering van containers van A tot Z. Wij bouwen heren sanitaircontainers , daarnaast bieden wij diverse accessoires aan, zoals airconditioning of extra deuren. Ons traditionele aanbod omvat een geïsoleerde container, elektrische installatie, verwarming en sanitair. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de kleur van platen, wanden en deuren te configureren! Transport is goedkoop en extra betaald, en de prijs wordt telefonisch afgesproken. Sanitaircontainers en paviljoens, als modulaire gebouwen, zijn in elke maat leverbaar!

fabrikant van sanitaire containers

MANNELIJKE SANITAIRE CONTAINER VOOR DAMES MET DOUCHE

Ons bedrijf is een van de meest toonaangevende landelijke landelijke sanitaircontainers voor heren . Door jarenlange ervaring kan de groep bogen op een sterk maar ook gewaardeerd merk. Vanaf het begin van onze activiteit hebben we ons gericht op het verkrijgen en de best mogelijke relaties met de belangrijkste professionals – wat resulteert in een van de beste prijzen voor sanitaire containers . Het is erg belangrijk voor ons bedrijf om u snel te ontvangen en effectief te verkopen. We proberen al geruime tijd alle elementen van ons bedrijf te versnellen, zodat niets de uitvoering van containers vertraagt. Het aanbod omvat zowel de fabricage van een container, maar ook goedkoop transport, waarbij wij u volledig begeleiden bij het kiezen van de juiste container. We weten dat het geen paleis is, maar we proberen toch voor elk detail, uiterlijk en kwaliteit van vakmanschap te zorgen. Ons getrainde en professionele team garandeert u tevredenheid over het gebruik van onze diensten! Een redelijke vergoeding voor een sanitaircontainer met douche of zonder douche is te wijten aan het hoge verkoopvolume en de ontwikkelde methoden!

mannelijk sanitaircontainer

PRODUCENT VAN SANITAIRE CONTAINERS

De sanitaire containers die wij aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardige metalen platen. We gebruiken wandpanelen van polystyreen of polyurethaan, evenals staalconstructies. Een individuele sanitaircontainer van buitenaf wordt vastgezet en geverfd in de geselecteerde kleur. De door ons vervaardigde sanitaircontainers worden veel gebruikt. Ze worden veel gebruikt op bouwplaatsen, buitenzwembaden, pretparken, depots en als tijdelijke badkamers bij renovatie. ze zijn er in de volgende varianten: standaard, met douche, voor heren, etc.

Zie ook: Poortgebouw
sanitaire container met douche

Waar kenmerken uw sanitaircontainers zich door?

Wij bieden het hele jaar door moderne containers aan die er zeer goed uitzien, geïsoleerd zijn en voorzien zijn van een complete elektrische installatie (verlichting, stopcontacten, verwarming).

Waarmee kan de sanitaircontainer worden uitgerust?

In de container kunt u de maat vergroten, een frame toevoegen, extra ramen, deuren (glas, dubbel, plaatstaal). Daarnaast kunt u airconditioning, rolgordijnen en badkameruitrusting kopen (toilet, wastafel, gootsteenkast, batterij, batterijboiler, sanitair, elektrische installatie en douche).

Hoe wordt de sanitaire container verwarmd?

Het wordt verwarmd met elektrische kachels of een airconditioner, indien gekocht.